Tuesday, September 30, 2008

EID MUBARAK.. SELAMAT HARI RAYA

EID MUBARAK to all.. SELAMAT HARI RAYA...Would like to wish everyone the best HARI RAYA to all the readers.. and everyone who knows me.. I will not be updating the blog for quite some time as I'm going back to my hometown for raya.. So.. have fun and enjoy the good raya all...

6 comments:

Beruang Madu said...

Niko.. akhirnya dapat jugak Abg Bear tengok muka Niko... terima kasih banyak2 walau tak berhubungan secara langsung tapi...

Bersempena dengan Aidil Fitri tahun 2008 ini, Abang Bear mintak maaf atas segala keterlanjuran .....kita melangkah meninggalkan ramadhan yg barakah dgn berat hatinya di samping gembira menyambut tibanya syawal yg mulia.... semoga persaudaraan kita kekal dan sentiasa dalam redha Allah.....

Ketupat diletak di atas para
Rendang diletak di bawah titi
Andai ada tersilap bahasa
Maaf dipinta menyusun jari

Adat jauh kata mengata
Adat dekat puji memuji
Andai ada tersilap kata
Maaf dipinta sepuluh jari

Sungai disusur sepanjang sehari
Dalam gelap menangkap ikan
Kami menyusun sepuluh jari
Salah dan silap harap maafkan

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf zahir dan batin dari Abang Bear

wassalam

NIKO75 said...

thanks bro bear..
selamat hari raya to u too..
have fun in hari raya..
niko75

emm emm said...

hee hee niko... gambar tu rasa macam kenal jeeee ..

welcome to the non-invisible club !! :)

NIKO75 said...

hahahah..
emma, dah takdak gambo lain dah so recycle la the photo for the raya wish.. i still keep myself invisible.. i.e. won't be showing myself doing daily activities esp. makan... heheheh!

p.a.k.w.e. said...

selamat hari raye ZAM

NIKO75 said...

pakwe.. selamat hari raya to you too.. keep on rocking!